Oxxa X-PRO-FLEX PLUS 51-295
19 juni 2019

OXXA X-Pro-Flex Plus 51-295 werkhandschoenen zitten bijzonder comfortabel. U heeft nog betere grip door de nitril noppen die zijn aangebracht op de nitril foam coating van de werkhandschoenen. Hierdoor zijn deze handschoenen ideaal voor droge, vettige en olieachtige voorwerpen, maar ook uitstekend te gebruiken in natte en vochtige omstandigheden.

Toepassingen Oxxa X-PRO-FLEX PLUS 51-295

De X-PRO-FLEX PLUS 51-295 werkhandschoenen van Oxxa zijn breed inzetbaar in verschillende branches. Vooral in branches waarbij u te maken kunt krijgen met vochtige of vettige omstandigheden kunt u deze werkhandschoenen goed inzetten. De handschoenen behouden hun grip, flexibiliteit en hoge vingergevoeligheid.

Geschikte branches voor X-PRO-FLEX PLUS 51-295 zijn onder meer:

Eigenschappen X-PRO-FLEX PLUS 51-295

De X-PRO-FLEX PLUS 51-295 werkhandschoenen van Oxxa zijn voorzien van een nitril foam-coating met een Nylon/Lycra drager (15 gauge). Voor een nog betere grip in verschillende omstandigheden zijn er nitril noppen aangebracht op de coating. De super lichte coating biedt een hoge mate van vingergevoeligheid en flexibiliteit. Dit is voor de drager een comfortabele manier om het werk uit te kunnen voeren en helpt de productiviteit dus flink te verhogen. De antislip op de coating helpt een goede grip te behouden op vette voorwerpen. De werkhandschoenen zijn niet voor niets uitgevoerd in zwart en grijs, door deze kleuren valt vuil minder op en kunnen de werkhandschoenen langdurig gebruikt worden in vuile omgevingen zonder er vies uit te zien.

Geschikte omstandigheden:

  • Droog 
  • Vochtig
  • Vet & olie

X-PRO-FLEX PLUS 51-295 werkhandschoenen eigenschappen

Normeringen

De Oxxa X-PRO-FLEX PLUS 51-295 werkhandschoenen van Oxxa voldoen aan de volgende normeringen:

  • EN 388: 2016 [4131X] (bescherming tegen mechanische risico's)
  • EN 407:2004 [X1XXXX] (bescherming tegen thermische risico's)