OXXA X-Pro-Flex 51-290 werkhandschoenen
13 juni 2019

OXXA X-Pro-Flex 51-290 werkhandschoenen hebben een geweldige pasvorm en zitten daardoor uiterst comfortabel. Niet voor niets is dit een van onze best verkochte werkhandschoenen. De handschoenen zijn gecoat met nitril foam en zijn zeer flexibel, hebben een uitstekende grip en hoge mate van vingergevoeligheid. Deze eigenschappen verhogen de productiviteit op de werkvloer.

Toepassingen Oxxa X-PRO-FLEX 51-290

De X-PRO-FLEX 51-290 werkhandschoenen van Oxxa zijn breed inzetbaar in verschillende branches, waaronder:

Eigenschappen en omstandigheden

OXXA X-Pro-Flex 51-290 eigenschappenDeze werkhandschoenen zijn flexibel, wat comfortverhogend werkt. Daarnaast hebben de handschoenen een goede grip en een hoge vingergevoeligheid, wat erg goed van pas komt in verschillende beroepen, waaronder bijvoorbeeld de assemblage van kleine onderdelen en onderhoud.  De handschoen zijn voorzien van een nitril foam-coating en een nylon/Lycra drager (15 gauge). De super lichte coating biedt een hoge mate van vingergevoeligheid en flexibiliteit en verhoogt daardoor de productiviteit van de gebruiker. De werkhandschoenen hebben antislip door NFT (Nitrile foam technology), de coating geeft een goede grip op droge, vettige en olieachtige voorwerpen. Door de donkere kleur is de handschoen uitermate geschikt voor gebruik in omgevingen met een zekere mate van vervuiling.

De X-PRO-FLEX 51-290 werkhandschoenen van Oxxa kunnen gebruikt worden in verschillende omstandigheden op de werkvloer. Hierbij valt te denken aan droge, natte en vochtige omstandigheden, maar ook in omstandigheden waarbij sprake is van olie en vet zijn deze werkhandschoenen uitstekend te gebruiken.

Normeringen

De X-PRO-FLEX 51-290 werkhandschoenen van Oxxa voldoen aan de volgende normeringen:

  • EN 388: 2016 [4131X] (bescherming tegen mechanische risico's)
  • EN 407:2004 [X1XXXX] (bescherming tegen thermische risico's)