Winkelwagen
Offerte(s)

Nieuws

Werkhandschoenen installatietechniek

Voor installatiemonteurs is het bijzonder belangrijk om de juiste werkhandschoenen te dragen. Het niet dragen van geschikte werkhandschoenen brengt namelijk gevaarlijke risico’s met zich mee. In dit artikel krijgt u uitleg over de meest belangrijke eigenschappen van installatiehandschoenen.

Meer Lezen

Uitgelicht: X-Pro-Flex AIR 51-292 houden uw handen koel en droog deze zomer!

OXXA X-Pro-Flex AIR 51-292 werkhandschoenen zijn heerlijk koel om te dragen en daarom uitstekend geschikt voor de zomer en in warme werkomgevingen. Met zijn ademende eigenschappen is het de perfecte nitril-foam-gecoate werkhandschoen om comfortabel en productief te werken zonder last te krijgen van transpiratievocht op de handen. Ideaal voor deze zomer!

Meer Lezen

Welke 5 normeringen zijn er voor handbescherming?

Handbescherming, waaronder werkhandschoenen is een zeer belangrijke vorm van persoonlijke bescherming tijdens het werken. Met de juiste handbescherming voorkom je een aangetaste huid en beschadigde vingers. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van handbescherming? Allereerst zijn er 5 normeringen voor handbescherming, waaronder werkhandschoenen. Deze normeringen zijn vastgelegd om ervoor te zorgen dat werkhandschoenen aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Meer Lezen

Uitgelicht: X-Pro-Flex PLUS 51-295 werkhandschoenen

OXXA X-Pro-Flex Plus 51-295 werkhandschoenen zitten bijzonder comfortabel. U heeft nog betere grip door de nitril noppen die zijn aangebracht op de nitril foam coating van de werkhandschoenen. Hierdoor zijn deze handschoenen ideaal voor droge, vettige en olieachtige voorwerpen, maar ook uitstekend te gebruiken in natte en vochtige omstandigheden.

Meer Lezen

Uitgelicht: X-Pro-Flex 51-290 werkhandschoenen

OXXA X-Pro-Flex 51-290 werkhandschoenen hebben een geweldige pasvorm en zitten daardoor uiterst comfortabel. Niet voor niets is dit een van onze best verkochte werkhandschoenen. De handschoenen zijn gecoat met nitril foam en zijn zeer flexibel, hebben een uitstekende grip en hoge mate van vingergevoeligheid. Deze eigenschappen verhogen de productiviteit op de werkvloer.

Meer Lezen

UITGELICHT: Offshore werkhandschoenen van OXXA

Wanneer je offshore werkt, weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je handen goed te beschermen. Elke dag worden je handen blootgesteld aan grote risico's. Oxxa heeft haar werkhandschoenen ingedeeld voor verschillende branches, zo ook voor de offshore industrie. Zo maak je eenvoudig een keuze uit het grote assortiment.

Meer Lezen

Ook in ons assortiment: Ansell werkhandschoenen

Ansell is een internationaal opererend bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van beschermingsmiddelen, waaronder werkhandschoenen. Ansell produceert werkhandschoenen voor industriële en medische toepassingen. Omdat zij bestaan sinds 1900, hebben zij jarenlange ervaring in hun vakgebied.

Meer Lezen

De winnaar van april is bekend!

De winnaar van € 50,- euro shoptegoed in april 2019 is bekend!

Meer Lezen

M-Safe werkhandschoenen: het voordeliger alternatief voor OXXA

M-Safe werkhandschoenen worden geproduceerd door Majestic. Majestic is sinds 30 jaar gegroeid tot een toonaangevende leverancier van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en tevens marktleider op het gebied van werkhandschoenen. Het doel is een betaalbaar assortiment werkhandschoenen te leveren met een betrouwbare kwaliteit en continuïteit.

Meer Lezen

Schrijf een review en win € 50,- shoptegoed!

Vindt u het ook fijn wanneer een product reviews heeft? Op die manier is het makkelijker om een keuze te maken en lees je een oordeel van een echte gebruiker, dat is toch wat anders dan een marketingpraatje van een leverancier. Om meer reviews te verzamelen van de producten die wij verkopen, zijn wij een actie gestart; elke maand wordt € 50,- shoptegoed verloot onder klanten die een review over een artikel hebben geschreven.

Meer Lezen

Jaarlijkse keuring Thuiswinkel Waarborg: goedgekeurd!

Elk jaar worden onze webshops gekeurd door Thuiswinkel waarborg. Een certificaat van deze organisatie betekent dat de webshop voldoet aan strenge eisen op het gebied van wet- en regelgeving, veiligheid en financiële stabiliteit. Ook dit jaar hebben wij dit kwaliteitskeurmerk weer mogen ontvangen en bent u ervan verzekerd dat u veilig kunt winkelen in onze webshops en dat wij eerlijk handelen.

Meer Lezen

NIEUW: extreem lichte M-Safe PU-Light 50-400 met hoge vingergevoeligheid en comfort!

De nieuwe M-Safe PU-Light biedt een hoge mate van comfort en vingergevoeligheid. De werkhandschoen is voorzien van een superlichte coating waardoor deze superlicht is. Bekijk deze extreem lichte werkhandschoen!

Meer Lezen

NIEUW: impact werkhandschoen Oxxa X-Cut-Flex IP 51-705

Oxxa heeft een nieuwe impacthandschoen toegevoegd aan het assortiment. De werkhandschoen is geschikt voor verschillende werkzaamheden en branches waarbij een zeer hoge snijbestendigheid gewenst is.

Meer Lezen

NIEUW: bekijk het verbeterde OXXA-Diamond assortiment

Bestaande normeringen worden door OXXA regelmatig kritisch bekeken en indien nodig vernieuwd om de veiligheid, en daarbij de persoonlijke bescherming, van werkgevers en werknemers te blijven optimaliseren. Onlangs is de normering EN388:2003 vervangen voor EN388:2016. Met de vernieuwing van deze norm zijn o.a. de snijklasses herzien. Om heeft OXXA ervoor gekozen om het OXXA-Diamond assortiment te optimaliseren.

Meer Lezen

15% korting op meest populaire winter werkhandschoenen van OXXA!

Bent u al klaar voor de winter? Oxxa-werkhandschoenen geeft nu maar liefst 15% korting op een doos van onze meest populaire winter werkhandschoenen; 72 Paar OXXA X-Pro-Frost 51-860 en 72 paar OXXA X-Grip-Thermo 51-850. Zo komt u de winter door!

Meer Lezen

Betaalbare winter werkhandschoenen: M-Safe Coldgrip 47-180 en 47-185

Nu de temperaturen dalen is het weer tijd om na te denken over goede bescherming van uw handen in de kou. Het is verstandig om thermo handschoenen te gebruiken als u buiten in de kou werkt of in een koel- of vriescel. M-Safe heeft, met de kennis opgedaan in meer dan 20 jaar, hier speciaal werkhandschoenen voor ontwikkeld die gevoerd zijn. De M-Safe Coldgrip 47-180 en de M-Safe Coldgrip 47-185.

Meer Lezen

3 redenen voor het dragen van goede werkhandschoenen: noodzakelijk voor veel beroepen!

Bij bijna alle beroepen gebruikt men de handen. Dit kan zijn om te typen, schilderen of bijvoorbeeld klussen. Voor het ene beroep worden de handen net wat meer gebruikt dan voor het andere beroep. Een timmerman heeft met zijn handen veel meer te verduren dan iemand die een kantoorbaan heeft. Goede en degelijke bescherming voor de handen is daarom zeker geen overbodige luxe. Onze handen zijn namelijk van groot belang voor al onze dagelijkse handelingen. Lees in dit artikel meer over het belang van goede werkhandschoenen.

Meer Lezen
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.