Winkelwagen
Offerte(s)

B2B - voordelen en gemakken

Wilt u weten wat wij als bedrijf voor uw bedrijf kunnen betekenen, en waar dan uw voordeel ligt? Unishore Bedrijfskleding B.V. (verschillende webshops) is al sinds 1985 een betrouwbare leverancier en specialist op het gebied van bedrijfskleding, werkkleding, werkschoenen, werklaarzen, werktassen en persoonlijke beschermingsmiddelen voor diverse branches. Zoekt u een one-stop leverancier waar u alles in één bestelling kunt regelen en ook nog eens degelijk advies krijgt? dan is Unishore Bedrijfskleding B.V. de beste keuze. Wanneer u meer dan 10 mensen aan het werk hebt, en dus in grote aantallen bestelt, profiteert u vaak van een nog aantrekkelijker prijs.

Wat zijn uw voordelen?

Waar liggen precies uw voordelen wanneer u als bedrijf werkkleding, werkschoenen, werklaarzen, reistassen, PBM's of wandelschoenen koopt bij Unishore Bedrijfskleding B.V.? Laten we beginnen met een prima prijs-/kwaliteitverhouding. Een ander voordeel is dat we werkkleding aanbieden voor diverse doelgroepen en branches. Van werkschoen tot overall, en van veiligheidsbril tot werkhandschoen. En dan niet één model maar een complete lijn van alle toonaangevende leveranciers.

Een aantal voordelen van B2B op een rijtje:

  • Bestellen op rekening (hier dient eerst een aanvraag voor te worden gedaan)
  • Bestellen met 0% btw voor ondernemers uit België en Duitsland
  • Snelle levering
  • Borduren en/of bedrukken voor een scherpe prijs
  • Snelle levering van uw geborduurde of bedrukte werkkleding
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Persoonlijke service
  • Werkkleding, werkschoenen en PBM's voor diverse doelgroepen en branches

Hoe wordt u klant

Klant worden bij Unishore Bedrijfskleding is eenvoudig; u maakt een account aan en vult uw bedrijfsgegevens in. Vergeet niet uw btw-nummer in te vullen. Om te kunnen bestellen op rekening, dient u een aanvraag per mail te doen.

Bestellen op rekening

U bent ondernemer en u wilt uw werkkleding, werkschoenen, werklaarzen, tassen en persoonlijke beschermingsmiddelen op rekening bestellen bij Unishore Bedrijfskleding B.V.? U dient hier eerst een account voor aan te maken. Vervolgens neemt u contact met ons op per mail om uw aanvraag in te dienen. Wij beoordelen vervolgens of u in aanmerking komt voor bestellen op rekening. Indien uw aanvraag akkoord is, ontvangt u van ons een bevestiging en kunt u op rekening bestellen. Bekijk hier het stappenplan van een aanvraag voor bestellen op rekening

Btw-nummer invullen

Tijdens het bestelproces en in uw account kunt u uw btw-nummer invullen of aanpassen.

Corporate identity laten zien of imago verbeteren?

Om het plaatje compleet te maken kunnen wij nagenoeg alle werkkleding voor uw personaliseren door uw logo of een (bedrijfs-) naam op de kleding te borduren of te drukken.Wij hebben een eigen borduurstudio waar we in hoge kwaliteit uw kleding van een tekst of logo kunnen voorzien. voor het bedrukken gebruiken we o.a. transfers die tot 95 graden wasbaar zijn zonder loslaten. Omdat wij borduren en bedrukken in onze eigen studio, kan de levertijd aanzienlijk verkort worden. Meer informatie over bedrukken en borduren

Wilt u een offerte aanvragen voor grotere aantallen?

Vraag vrijblijvend uw offerte aan, wij horen graag van u! Op werkdagen zijn wij tevens van 07.30 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar op tel: 0223 661 300.

Neem contact op

Doe het zelf
Onze gegevens

Unishore Bedrijfskleding B.V.
Handelsweg 6
1785AE Den Helder
KvK-nummer: 37071995
btw-nummer: NL803699086B01

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.