Winkelwagen
Offerte(s)

Betaalmogelijkheden

U kunt in deze webwinkel betalen door middel van onderstaande betaalmogelijkheden:

1. iDEAL

ideal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen in onze webshop afrekenen. Met iDEAL kunt u direct online betalen via uw eigen bank. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Online betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

2. Creditcard

creditcard

U kunt met uw MasterCard, VISA of Maestro-kaart betalen. U betaalt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens versleuteld verstuurt. Uw creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

3. Vooruitbetalen

vooruitbetalen

In de webwinkel van Oxxa-werkhandschoenen.nl kunt u kiezen voor vooruitbetaling. U kunt dan na het plaatsen van uw bestelling het te betalen bedrag overmaken op IBAN: NL71RABO0153488182 onder vermelding van uw ordernummer. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, gaan wij voor u aan de slag om uw bestelling zo snel mogelijk naar u toe te kunnen sturen.

4. Afterpay

afterpay

Met Afterpay betaalt u pas nadat uw bestelling is afgeleverd. Als u uw bestelling heeft ontvangen krijgt u een betaaloverzicht per e-mail van Afterpay. Via de betaalknop in de e-mail, kunt u de betaling binnen 14 dagen voldoen. Afterpay neemt ons de afhandeling van de betaling uit handen. U betaalt het openstaande bedrag aan Afterpay. Aan deze betaalmogelijkheid zijn extra kosten verbonden á € 2,95 incl. btw. Let op: om gebruik te kunnen maken van Afterpay dient het totale bestelbedrag lager te zijn dan € 1500,- inclusief btw en hoger dan € 5,- inclusief btw.

5. Bancontact

bancontact

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

6. Sofort banking

sofort banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit.

Neem contact op

Doe het zelf
Onze gegevens

Unishore Bedrijfskleding B.V.
Handelsweg 6
1785AE Den Helder
KvK-nummer: 37071995
btw-nummer: NL803699086B01

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.