Winkelwagen
Offerte(s)

Kies voor lichte, warme en duurzame bescherming van Helly Hansen Fleece

De hoogwaardige, comfortabele fleece artikelen vormen samen met Onderkleding  de basis van uw Helly Hansen (werk)garderobe. De volmaakte fleece voelt heerlijk warm en zacht aan, biedt optimale ventilatie en is uiterst comfortabel. Het Scandinavische Helly Hansen laat altijd een uitmuntende combinatie van een functioneel design, bescherming, comfort en uitstraling zien. De kwalitatief hoogwaardige fleece van Helly Hansen biedt u uitmuntende bescherming en comfort onder alle (werk)omstandigheden en zit altijd alsof ze speciaal voor u zijn gemaakt.

De ideale Helly Hansen werkjas voor uw arbeidssituatie

De comfortabele, warme fleece artikelen van Helly Hansen wilt u altijd dragen

Al meer dan 135 jaar ontwerpt en maakt Helly Hansen innovatieve kleding voor werk en recreatie, sinds begin jaren 60 begint fleece op te komen en daar begon Helly Hansen ook mee te inoveren. De (bedrijfs)kleding is uitermate geschikt om te dragen in extreme werksituaties waarin uw kleding u volmaakte bescherming moet bieden, maar ook in uw vrije tijd kunt u de hoogwaardige kwaliteit, bijzondere functionaliteit, het fijne comfort en de stijlvolle uitstraling van Helly Hansen meemaken.

Unishore Bedrijfskleding verkoopt fleece vesten en sweaters met een perfecte pasvorm

Een fleece vest van Helly Hansen mag niet ontbreken in uw perfecte werkuitrusting. Het ultieme fleece vest is sneldrogend, zit comfortabel, houdt u warm en zorgt ervoor dat transpiratievocht zo snel mogelijk wordt afgevoerd. Let bij de aanschaf van uw fleece op de kwaliteit, de pasvorm (fleece is elastisch) en de sterk krimpende eigenschappen van de de stof. Unishore Bedrijfskleding heeft naast de hoogwaardige fleece artikelen van Helly Hansen nog talloze modellen fleece van diverse, andere merken bedrijfskleding in haar gevarieerde online aanbod.

Polartec

Helly Hansen fleece maakt veel gebruik van Polartec, dit voor het eerst in 1981 geproduceerde fleece is lichtgewicht fleece en zorgt voor extra warmte zonder dat de drager volledig ingestopt is. Een ander voordeel aan Polartec is dat het ademend is en voor een goede vochtafvoer zorgt, Polartec is ook sneldrogend voor extra makkelijk gebruik. Verder is Polartec fleece slijtvast en afgewerkt op een antipilling zodat deze nog langer mee gaat.

Hoe werkt Polartec?

Polartec fleece heeft een unieke vezelstructuur dat thermische luchtbellen creëert die voorkomt convectie warmteverlies en reguleert de temperatuur. Deze doorbraak in vezelweving zorgt voor een betere verhouding tussen warmte en gewicht voor isolerende materialen met slijtvaste, weerresistente eigenschappen en evengoed zacht voor gevoel.

Het zachte dubbele-zijdige vezelmateriaal geeft fleece veelzijdigheid voor een betere werking in lagensystemen, of het nou direct gedragen wordt tegen de huid of bovenop andere kledingstukken. De hydrofobe eigenschappen verbeteren verder het inherente vermorgen om water af te stoten en weerstand te bieden aan verzadiging en snel te drogen.

EN14058-2004 koudebescherming tot -5 graden CelsiusEN342 koudebescherming vanaf -5 graden CelsiusKoudenormering

Sommige kledingstukken gemaakt van fleece voldoen ook aan de EN14058 of EN342 normering voor bescherming tegen koele, koude en lage temperaturen. Deze zijn te herkennen dankzij het sneeuwvlokje in de rechter bovenhoek.

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.