Winkelwagen
Offerte(s)

Geschiedenis

Sinds 1985 heeft Unishore Bedrijfskleding B.V. zich gespecialiseerd in workwear. Eerst als onderdeel van Unishore hydroliek BV. De vraag naar bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) vanuit de offshore resulteerde in de tak Unishore Bedrijfskleding. Na 22 jaar succesvol geopereerd te hebben op de bedrijfskledingmarkt zocht Jaap Posthumus een opvolger.

In 2007 diende Gerhard Koorn zich aan om het succesvolle Unishore Bedrijfskleding concept over te nemen. Vanaf mei 2007 was dit een feit en werd er ook meteen verhuisd naar de Handelsweg 6, waar de ruimte was om de ambitieuze toekomstplannen te realiseren.

Met een klein team en boordevol goede plannen groeide het bedrijf al snel. De webwinkels werden in 2010 toegevoegd en zijn niet meer weg te denken. Zo groeide het bedrijf uit van offshore-specialist  tot allround workwear-specialist. In elke bedrijfstak kundig advies en ruime keuze. Van horeca tot de zzp’er. Postbezorgers of autoverkopers, voor ieder bedrijf of (onderwijs-) instelling een kledinglijn die beschermt en waarmee de medewerkers het bedrijfsimago versterken.

Het team bestond in 2007 uit 3 personen. Door de vernieuwende ideeën en de komst van de webwinkels groeide het team al snel uit tot 12 enthousiaste medewerkers. In 2007 werd ook het borduurbedrijf AB borduren ingelijfd. Met een eigen vestiging waar de kleding voorzien wordt van logo’s en persoonsnamen.

In 2014 heeft het bedrijfspand een make-over gehad. Om aan de vraag naar meer ruimte voor kantoren en de showroom te voldoen werd en een complete verdieping op gezet.

unishore bedrijfskledingunishore bedrijfskledingbedrijfskleding webshop

Capaciteitsverdubbeling borduren en bedrukken

Meer recent in 2017 is bij Unishore borduren middels een verbouwing een capaciteitsverdubbeling waargemaakt om aan de groeiende vraag te blijven voldoen. Twee grote borduurmachines die per 2 koppen in te stellen zijn, zie foto.

borduurmachines unishore bedrijfskleding

Ook het bedrukken van kleding is enorm gegroeid. Dit jaar nog is de capaciteit om kleding te bedrukken uitgebreid met een dubbele pers naast de al bestaande.

Speciale kledinglijnen zijn in de tussentijd ook aan het assortiment toegevoegd. Een project van Unishore Bedrijfskleding dat tot de verbeelding spreekt is Sail Den Helder 2017. De complete lijn van kleding, caps en merchandise is ontworpen en geleverd door ons.

Social media is niet meer weg te denken en via Facebook en Instagram maken we menig vriend en volger blij met kortingen, verlotingen en tips. Op LinkedIn wordt veel informatie gedeeld, omdat we onze kennis graag delen met onze klanten.

Kortom,

Unishore Bedrijfskleding staat voor ontwikkeling en vernieuwing. Wij geven graag advies en houden van korte lijnen. Met CEO G. Koorn heeft Unishore Bedrijfskleding een enorme groei doorgemaakt en dit is beslist nog niet het einde. In 2018 zijn alle websites vernieuwd met een nieuw systeem om aan de  blijvende vraag naar eenvoudig bestellen vanuit de markt te voldoen.

bedrijfskleding borduren

Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.