Winkelwagen
Offerte(s)

B2B - Uw voordelen en gemakken

Wilt u weten wat wij als bedrijf voor uw bedrijf kunnen betekenen, en waar dan uw voordeel ligt? Oxxa-werkhandschoenen.nl (onderdeel van Unishore Bedrijfskleding B.V.is al sinds 1985 een betrouwbare leverancier en specialist op het gebied van werkhandschoenen voor diverse branches. Zoekt u een one-stop leverancier waar u alles in één bestelling kunt regelen en ook nog eens degelijk advies krijgt? dan is Oxxa-werkhandschoenen.nl de beste keuze. Wanneer u meer dan 10 mensen aan het werk hebt, en dus in grote aantallen bestel, profiteert u vaak van een nog aantrekkelijker prijs.

Wat zijn uw voordelen?

Waar liggen precies uw voordelen wanneer u als bedrijf werkhandschoenen koopt bij Oxxa-werkhandschoenen.nl? Laten we beginnen met een prima prijs-/kwaliteitverhouding. Een ander voordeel is dat we werkhandschoenen hebben voor elke doelgroep. En dan niet één model maar een complete lijn van alle toonaangevende leveranciers.

Een aantal voordelen van B2B op een rijtje:

  • Betalen op rekening
  • Snelle levering
  • Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Persoonlijke service
  • Werkhandschoenen voor elke doelgroep

Wilt u een offerte aanvragen voor grotere aantallen?

Vraag vrijblijvend uw offerte aan, wij horen graag van u! Op werkdagen zijn wij tevens van 07.30 - 17.00 uur telefonisch bereikbaar op tel: 0223 661 300.
Producten vergelijken EMPTY
Geen producten geselecteerd.